[rev_slider_vc alias=”Home”]

What is Lake Amsterdam

Lake Amsterdam is een interactief platform voor buitenlandse toeristen die het Hollandse Plassengebied vanuit Amsterdam willen bezoeken en behoefte hebben aan actuele informatie. Het concept wordt in 2016 geïntroduceerd, maar start in juli 2015 al met een grootschalige proef in de regio Nieuwkoop.

Durable and water resistant

Lake Amsterdam bestaat uit een gedrukte kaart, kwalitatief hoogwaardig en op waterproof papier, en daarnaast een webapp met actuele informatie over Points of Interest (POI’s), bezienswaardigheden en evenementen. Het is de combinatie van deze twee producten die het een bijzonder gebruiksvriendelijk en compleet product maakt. De kaart is een unieke alles-in-één kaart; hij toont naast POI’s ook de wandel-, vaar- en fietsroutes in het gebied.

256 Maps available

Vanuit de interactieve overzichtskaart kan de gebruiker detailkaarten downloaden in PDF- of GPX -formaat (te gebruiken in GPS- of navigatiesystemen). Deze detailkaarten kan men afrekenen met Qlikz. Op de interactieve detailkaarten zijn alle POI’s, bezienswaardigheden en evenementen aangegeven met een duidelijke nummering. Op een eenvoudige wijze kan de gebruiker swipen (veegbeweging over het beeldscherm) naar de actuele informatie. Bij de gedrukte overzichtskaarten, die bij QPointz worden verkocht ontvangt de koper direct na inloggen op www.lakeamsterdam.com 10 gratis Qlikz.